Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Anastasia's Stories... A Virgo on Elm Street!

Story No 25
A Virgo on Elm Street!
(μτφ: Μια Παρθένος στον δρόμο με τις Λεύκες..)

Γιατί κάπως έτσι θα ντυνόταν μια Παρθένος!
Θα επέλεγε σίγουρα floral και σίγουρα λίγο ροζ, αλλά για ν΄αποφύγει το πολύ ρομαντικό και γλυκανάλατο αποτέλεσμα, θα έδενε κι ένα μαντίλι στα μαλλιά για πιο εναλλακτικό gypsy look. 
Φυσικά, θα ήταν όλα κομψά και αρμονικά συνδυασμένα, νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ, ρούχα, παπούτσια, όλα περιποιημένα και προσεγμένα, χωρίς να διαφεύγει ουδεμία λεπτομέρεια.
Το βασικό χαρακτηριστικό,όμως,στην εμφάνιση μιας Παρθένου είναι, πώς ακόμα και το πιο απλό και αδιάφορο ρούχο πάνω της αποκτά χαρακτήρα και αναδεικνύεται μέσα από την έντονη προσωπικότητά της.



Διότι, μπορεί να επικρατεί η πιο ξενέρωτη άποψη για το ζώδιο της Παρθένου, όμως στην πραγματικότητα είναι από τα πιο ιδιαίτερα και δημιουργικά άτομα του ζωδιακού.
Δεν είναι τυχαίο, ότι τα περισσότερα πρόσωπα της μόδας ανήκουν στον αστερισμό της Παρθένου, όπως ο μοναδικός Karl Lagerfeld (Chanel)!
Απλά τα Παρθενάκια είναι χαμηλών τόνων, σεμνά και ταπεινά, δε θα τ΄ακούσεις ποτέ να περιαυτολογούν και να διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου, γι' αυτό και τις περισσότερες φορές περνάνε απαρατήρητα. 
Μην κοιτάς, που εγώ κοκορεύομαι, καθώς παρότι Παρθένος, έχω κι έναν Ερμή στον Λέοντα,
 που δε μ΄αφήνει να είμαι και τόσο μετριόφρων...
Αυτό, λοιπόν, το στοιχείο θα με βοηθήσει σήμερα να αποκαταστήσω την αλήθεια για τα λατρεμένα μου Παρθενάκια, που έχουν γενεθλιάκια αυτόν τον μήνα και κάποια είχαν τον Αύγουστο (π.χ εγώ), και επί τη ευκαιρία να τους ευχηθώ Χρόνια Πολλά!




Εννοείται, πώς δεν αρκεί να γνωρίζεις μόνο το ζώδιο κάποιου για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη αστρολογική εικόνα. Χρειάζεται ο ωροσκόπος, αλλά και οι θέσεις όλων των πλανητών. Γι' αυτό τα Παρθενάκια είμαστε πολύ διαφορετικά μεταξύ μας, όμως υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία, που αποτελούν τη βάση του ζωδίου μας.

Έτσι, λοιπόν, αν είσαι Παρθένος, σίγουρα σου συμβαίνουν τα παρακάτω...

Είσαι δυναμικό και ανεξάρτητο άτομο, πατάς γερά στα πόδια σου, τα καταφέρνεις μόνο σου περίφημα και δε χρειάζεσαι καμία απολύτως βοήθεια,
 χωρίς να σημαίνει πώς αυτό είναι απαραίτητα καλό...
Από μικρό ήσουν έτσι, όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν, κλαίνε, παραπονιούνται, εσύ έπρεπε να  ψήνεσαι στον πυρετό, για να το καταλάβουν οι άλλοι. Δεν ήθελες και δε θες να στεναχωρείς και να απασχολείς κανέναν με τα προβλήματά σου.

Ο δυναμισμός σου και η αυτοπεποίθηση, που νιώθεις, οφείλονται στο γεγονός ότι είσαι ένα πολύ ικανό άτομο. Έχεις εκ γενετής και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ικανότητες τρομερές, μαθαίνεις γρήγορα και φέρνεις εις πέρας ο,τι αναλαμβάνεις με μεγάλη επιτυχία.
 Ο,τι πιάνεις γίνεται χρυσός..τι να κάνουμε τώρα;!



Φυσικά, όλα αυτά τα επιτυγχάνεις  με την εργατικότητα και την αφοσίωση που δείχνεις στο έργο σου. Σου αρέσει η δουλειά και δεν τη φοβάσαι. Νιώθεις χρήσιμος και δημιουργικός. Σίγουρα θα είσαι από τους καλύτερους στον τομέα σου.

Λατρεύεις το σπίτι σου, είναι το βασίλειο σου και δεν το βαριέσαι ποτέ!
 Γι'αυτό το φροντίζεις και το περιποιήσαι. Είναι η πιο γλυκιά φωλίτσα, που όλοι θα ζήλευαν για σπίτι.

Έχεις ακαταμάχητη παρατηρητικότητα, παρατηρητικότητα που "σκοτώνει"
 και από εκεί ξεκινάνε όλα τα "κακά"...
ΤΑΒΛΕΠΕΙΣΟΛΑ!!
Παρατηρείς τα πάντα στην εμφάνιση, στην ομιλία, στην κίνηση, στο βλέμμα, κάθε μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια στο μάτι σου είναι ορατή και σίγουρα συμβολίζει κάτι...
...και τότε αρχίζει η ανάλυση...


"τι ήθελε να πει μ' αυτό που είπε; τι εννοούσε; τι υ-π-ο-νοούσε;",
 "τι κρύβεται πίσω απ' αυτή την κίνηση; πίσω απ' αυτό το βλέμμα;",
 " ποιο απωθημένο; ποια ανασφάλεια; ποιο παιδικό τραύμα τον/την οδηγεί σ' αυτή τη συμπεριφορά;"
Είμαστε ικανοί να μπούμε στα εσώψυχα του άλλου και να του βγάλουμε και ψυχογράφημα, γι' αυτό ξέρουμε καλά τους ανθρώπους, γι' αυτό και είμαστε τρομερά επιλεκτικοί, γιατί μυριζόμαστε τη βλακεία από χιλιόμετρα...
 Αυτό, όμως, το στοιχείο είναι και αυτό που μας απομακρύνει από τους ανθρώπους,
γιατί.. ποιος σου ζήτησε κυρία μου να βγάζεις ψυχογραφήματα και πορίσματα για τους άλλους;
ποια νομίζεις ότι είσαι; Άσχετα αν 99,9% έχεις δίκιο...
...αλλά έχουν δίκιο κι αυτοί...
 Στο μυαλό μας επικρατεί ένα χάος, σκόρπιες σκέψεις, που συναντιόνται, μπλέκονται, μπερδεύονται και τελικά μπαίνουν σε τάξη...
αυτό πώς το καταφέρνουμε, ούτε κι εμείς το ξέρουμε!



Γι' αυτό Παρθενάκι μου, έλεγξε το όσο μπορείς, μη βασανίζεσαι...
Δώσε αξία στους λίγους και εκλεκτούς της ζωής σου, που παρεμπιπτόντως μάλλον είναι τα παιδιά θαύματα, για να έχουν περάσει όλα τα εξονυχιστικά τεστ, στα οποία εν αγνοία τους έχουν υποβληθεί...

Όμως κι εσύ τους έχεις αποζημιώσει με την αγάπη και τη φροντίδα που τους δείχνεις,
γιατί μόνο σ' αυτούς έχεις αποκαλύψει όλες τις γλυκές πλευρές του χαρακτήρα σου και σίγουρα δε θέλουν να σε χάσουν!



Αυτά σε γενικές γραμμές, όλα τα υπόλοιπα περί μικροβιοφοβίες και τελειομανίες και γενικότερα ο,τι έχει να κάνει με μανίες, είναι υπερβολές και φήμες κακεντρεχείς. Τόσους Παρθένους έχω γνωρίσει, δεν έχω δει κανέναν να κουβαλάει οινόπνευμα και betadine μαζί του. Τώρα, αν το να πλένουμε τα χέρια μας πριν το φαγητό, το να κάνουμε μπάνιο και να φοράμε πάντα καθαρά και σιδερωμένα ρούχα, ακούγονται υπερβολικά, μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα...

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος!
 Παρθενάκια μου, έχει μπει ήδη ο Δίας στο ζώδιό μας και θα μείνει για ένα χρόνο, πράγμα που σημαίνει, ότι είναι η χρονιά μας! Καθώς, ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και των δώρων! Χρήμα, δόξα, επαγγελματικές επιτυχίες, γάμοι, παιδιά όλα τα καλά μας περιμένουν! Αρκεί, βέβαια, να κουνήσουμε κι εμείς το δαχτυλάκι μας!



Αχ! Καιρό ήθελα να κάνω ένα αστρολογικό post, θα μου πεις γιατί; 
Μα γιατί, πολύ τα μελετώ τα ζώδια και όσοι με ξέρουν, θα πουν πώς και πολύ άργησα!

Φιλιά,
Αναστασία!


ολόσωμο σορτς: BSB Fashion
shoes: FRED























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου